Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, “Türkiye’de üç büyük değil, dört büyük var. Trabzonspor olarak kötü sezon yaşayabiliriz. Ancak her zaman şampiyonluğa oynuyoruz” dedi.
Beşiktaş deplasmanından 3 puan çıkaran Trabzonspor’da teknik direktör Shota Arveladze, 2-1’lük galibiyetle sona eren maçın ardından açıklamalarda bulundu. Gürcü çalıştırıcı, “Teknik açıdan da kaliteli bir maç olduğunu düşünüyorum. Karşımızda şu ana kadar gördüğüm kadarıyla çok çabuk topu çeviren, her yerde çalım atan, çabuk karar veren bir rakip vardı. Biz de onlara fazla alan bırakmadık. Bire bir kalınca etkili oyuncuları var. Biz de iyi organize olduk. Güzel bir gol atıp öne geçtik. Herkesin gördüğü, ancak hakemlerin göremediği bir pozisyon var; Top durmadan pozisyon başlıyor ve sonrasında biz golü yedik. Ancak bunları niye görmüyorlar? Hakemleri tebrik edecektim, hakemlerin bu pozisyonları göremeyerek gol yemek acı bizim adımıza. İkinci golümüzde güzeldi” dedi.
"HER ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ"
Shota, Trabzonspor’un şampiyonluk yarışında olup olmamasıyla alakalı gelen bir soru üzerine, “Türkiye’de üç büyük değil, dört büyük var. Trabzonspor olarak kötü sezon yaşayabiliriz. Ancak her zaman şampiyonluğa oynuyoruz. Kaç senedir şampiyon olamıyoruz, fakat hep bu yarışın içindeyiz. Şampiyon olmak her şeyi yapacağız” yanıtını verdi.
Öte yandan Gürcü çalıştırıcı, maç sonunda yayında kuruluşa verdiği röportaj da ise 2 transfer daha yapacaklarını söyledi.