Karşılaşmanın 7. dakikasında Mustafa Yumlu'nun, oyunun durduğu bir anda sert vurduğu top rakip oyuncuya çarpınca saha karıştı. Teknik direktör Şota Arveladze, hakemin de uyarısı üzerine hemen sahaya girerek Mustafa'yı saha kenarına çıkardı ve olayın büyümesini önledi.

 

Trabzonspor, Hollanda kampının son gününde oynadığı hazırlık maçında, Belçika 2. Lig ekibi White Star Bruxelles’i 3-1 mağlup etti.

 

Hollanda’nın Arnhem kentinin Renkum kasabasında bordo mavili takımın konakladığı otelin sahasında oynanan hazırlık maçında, Trabzonspor’u galibiyete getiren golleri 20. dakikada Sefa Yılmaz, 35. dakikada Mehmet Ekici VE 86. dakikada Yusuf Erdoğan attı. Rakip takımın tek golü ise 68. dakikada Mamadou Fall’dan geldi.

 

 

GERGİN ANLAR YAŞANDI

 

Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında gergin anlar yaşandı. Maçın 7. dakikasında orta alanda yaşanan bir faul pozisyonunda Mustafa Yumlu’nun oyun durduktan sonra sert bir şekilde vurduğu top yerde yatan rakip oyuncu Samuel Fabri’ye çarptı. Fabri’nin acı içinde yerde kıvranmaya başlaması üzerine saha bir anda karıştı. Her iki takımın teknik direktörleri de sahaya girerek itişen oyuncuları sakinleştirmeye uğraştı.

 


ŞOTA SAHAYA GİRİP MUSTAFA'YI ÇIKARDI

 

Şota Arveladze, olayların büyümemesi için rakip futbolcuların büyük tepki gösterdiği Mustafa’yı hakemin tavsiyesi üzerine saha dışına aldı ve yerine Aykut’u oyuna dahil etti. Bu arada Fabri’nin yapılan ilk kontrolünde sol el baş parmağının kırıldığı tespit edildi ve hastaneye gönderildi. İlk yarının ortalarında sakatlanan Constant da, riske edilmeyerek oyundan alındı.