Artık gelenekselleşen Red Bull Formulaz, bu yıl da her zamanki yerinde, Rize'nin Tunca beldesinde yapılacak. Aksiyon ve eğlenceyi bir araya getirecek olan FormuLaz Tahta araba yarışlarının tarihi de belli oldu.

Bu yıl 11.si nin yapılacağı ve el yapımı tahta arabaların kapıştığı Formu Laz etkinlik, 17 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, FormuLaz Derneği Başkanı Murat Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Red bull sponsorluğunda bu yıl Ağustos'un 17 sinde yapılacak olan tahta araba Formu Laz yarışları görkemli geçecek. Geçtiğimiz yıl önemli isimlerin katılımı ile renklenen tahta araba yarışlarının en büyük özelliği tüm aksamlarının tahtadan yapılan arabalarda firenin olmayışı, hal böyle iken adrenalini en üst seviyeye çeken yarışlara her geçen yıl ilgi ve katılım da artarak büyüyor.

Bu bağlamda Red Bull ekibi Ardeşen ilçesinde FormuLaz dernek Başkanı Murat Gül ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirerek 2019 yılı takvimini onayladı. Başkan Murat Gül herkesi bu yıl 11.si düzenlenecek olan FormuLaz Tahta Araba Yarışları için 17 Ağustos'ta Tunca'ya Davet etti.

Yurt dışından ve Yurt içinden yüzlerce seyircinin canlı takip edeceği yarışlarda erkek etabının yanı sıra kadınlar için yapılacak yarışların olması. Öte yandan bir diğer faktör ise her 5 yılda bir yapılan Şampiyonlar Şampiyonası etabının da oluşu.

Siz siz olun şimdiden 17 Ağustos 2019 Cumartesi için Tunca'da yerinizi ayırtın.