Butik oteller size ev konforu sunan güzel bir konaklama yeridir. Armutlu’da en güzel butik otelleri Rıhtım Palace ile bulabilirsiniz.

Butik oteller, aile rahatlığında, ev konforunda konaklama yerleridir. Her tatil beldesinde bu tip otellerle karşılaşmak mümkündür. Özellikle de ailece tatile çıkmayı planlayanlar için kesinlikle ilk tercih sırasında yer alır. Yalova, termal turizmi adına dünya genelinde isim yapmış yerlerden biridir. Sağlık turizmi noktasında daha çok tercih edilen il, Marmara denizinin en güzel noktasında yer alır. Yeşil ve mavinin bir arada olduğu bu kentte, Armutlu tatil beldesi kendinden en çok söz ettiren yerlerden biridir. Dört mevsim misafirlerini ağırlayan, bir yanında tabiatın güzellikleri, diğer yandan termal alanlar sunan Armutlu’da, butik otel kiralama işlemleri de günlük olarak gerçekleşen işlemlerden biridir. Ancak ne var ki çoğu zaman buralarda boş yer bulmak neredeyse imkânsızdır. Bunun için öncesinden rezervasyon yaptırmak en mantıklısı olacaktır. Tabi bu alanda hizmet alırken, firmayı iyi seçmek gerekiyor. Bu alanda çok sayıda hizmet veren isim olduğu için butik otel fiyatları ve sunulan seçenekler de buna göre değişebiliyor. Bu da tatilinizin tadını kaçırmaya neden olabilir.
Aktif bir şekilde hizmet veren ve verdiği hizmet ile müşteri memnuniyetini başaran Rıhtım Palace, en güzel seçenekler doğrultusunda kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Yalova’nın mis kokulu yerinde, deniz, kum ve güneş üçlüsünün bir arada sunulduğu Marmara denizinin en güzel noktasında yani tam olarak Armutlu tatil beldesinde sevdiklerinizle bir arada zaman geçirme olanağı sunan firmamızdan butik otel hizmetlerini isteyerek tatilinizde beklediğinizden çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Mükemmel bir konaklama, hizmette sınırsız memnuniyet ve daha fazlasına sahip olmak isteyenlere sunduğumuz cazip seçenekler dahilinde kalarak, hayal ettiğinizden çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Sürekli kalite, avantajlar noktasında en iyi seçenekler ve daha fazlasına sahip olmak isteyenlere sunduğumuz özel hizmetlerimiz hakkında bilgi almak, fiyatlarımız hakkında incelemede bulunmak ve butik otel seçeneklerinden kesenize uygun bir yerde konaklamak için sitemizin ilgili bölümlerini inceleyebilir, rezervasyon için iletişim bilgilerinden firmamıza ulaşabilirsiniz. Sizin için en iyisini sunmak, Rıhtım Palace için asli görevdir.