ÇAYKUR her Ramazan’da geleneksel hale getirdiği toplu iftar yemeğinin bu yılki iftarını dün akşam Yakamoz Restoranda gerçekleştirdi.

ÇAYKUR’un tüm birimlerinde çalışan yaklaşık 1000 personelinin katıldığı iftar yemeğinde, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Köse, Mevlüt Gümüş, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna ve daire başkanları ev sahipliği yaparken il protokolü de ÇAYKUR ailesini yalnız bırakmadı.

Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize Müftüsü Yusuf Doğan ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Hançeroğlu, Çaykur Genel Müdürlüğü’nün geleneksel iftar yemeğinde ÇAYKUR ailesi ile bir araya geldi.

Gelen misafirleri kapıda karşılayan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu misafirlerle yakından ilgilendi. İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan yemek duası yaptı. Gecenin sonunda bir konuşma yapan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, “ÇAYKUR ailesi olarak gönül isterdi ki daha büyük alanlarda çok daha fazla katılımla bu geleneğimizi gerçekleştirelim.” Fakat şu an için buna imkan bulunmadığını ve büyük ÇAYKUR ailesinin sığabileceği alana sahip bir yerin mevcut olamadığını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayında güzel bir toplantıda bir araya geldik. Bu bizim geleneksel iftarımız. Cenabı Hak böyle güzel günlerde inşallah bizleri bir araya getirsin. Hep beraber güzel şeyler yapmaya devam edelim. Ramazan’ı Şerif ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara, güzelliklere vesile olsun. Nice nice Ramazan’larda ve bayramlarda çok daha güzel günlerde İnşallah bir araya gelelim.” Dedi.