Hala aşkını itiraf edemeyenler, onu ne kadar çok sevdiğini söylemekten çekinenler tüm cesaretinizi toplama zamanı! O’na olan aşkınızı binlerce farklı şekilde anlatabilirsiniz. Ama hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız sizin için en romantik aşkınızı anlatma yöntemlerini seçtik. Bu ile bu yıl aşkınızın yılı olacak

 
 
Sana Aşık Olmamın 100 Nedeni Defter



O’nu ne kadar çok sevdiğinizi anlatacağınız ellerinizle hazırladığınız bir hediye sevgilinizi duygulandıracak ve mutlu edecektir. Ona aşık olmanızın 100 nedenini yazarak hazırlayacağınız defteri sevgiliniz okurken gözlerinden mutluluğunu okuyabileceksiniz. Sana Aşık Olmamın 100 Nedeni Defter üzerine isimlerinizi yazdırabilir, fotoğrafınızı bastırabilirsiniz.
 
Güllü Aşk Sertifikası



Duygularınızı anlatan romantik bir yazıyla hazırlayacağınız Aşk Sertifikası fotoğrafınızla size özel hale geliyor. Güllü tasarımı ile aşk sertifikası sevgilinizin gönlünü tekrar çalmanızı sağlayacak özel sevgililer günü hediyelerinden biri.
 
Aşk Pasaportu



Aşık olduğunuz insanın kalbine girmek için türlü türlü yollar denediyseniz size bir de Aşk Pasaportunu öneriyoruz! Aşk Pasaportu ile sevgilinizin kalbine girecek, hep orada kalacaksınız. İsimleriniz ve fotoğraflarınızla size özel tasarlanacaktır.
 
Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı


Sevgilinizle ilişkinizin ciddi olduğunu herkese göstereceksiniz. Sevgili Cüzdanı üzerinde isimleriniz, fotoğraflarınız ve istediğiniz tarihin olacaktır. Sevginizi belgeleyeceğiniz ilginç sevgililer günü hediyesi olabilir.
 
Aşk Çeki



Sevgiliniz verdiği sözleri unutuyorsa, artık Eros Bankası verdiği sözleri onaylayarak garanti altına alacaksınız. ‘Televizyon olmadan bir akşam sohbet etme, bitmeyen sorular sormadan seninle futbol maçı izleme, on beş dakikada hazır olacağım dediğimde, hazır olacağıma’ gibi karşılıklı sözler vereceğiniz çekler, ilişkinize heyecan katacak.
 
Kalpli Aşk Posteri


Aşkınızın filmi çekilseydi posteri nasıl olurdu? Sevgilinizle çekildiğiniz en romantik fotoğraf, isimleriniz, mesajınız ve bir tarihle hazırlanacak olan Kalpli Aşk Posteri sevgilinizin duvarını süsleyecek.
 
Evimizin Kuralları Sertifika



Her evin olduğu gibi sizin evinizin de kuralları var değil mi? O kurallara eğlenceli birkaç kural daha ekleyerek hem eğlenebilir hem de mutluluğunuzu daim edebilirsiniz. Eşiniz kurallara uymadığında da ona küçük cezalar vererek günlerinizi eğlenceli kılabilirsiniz.
 
Aşk Dergisi



Henüz aşkınızın romanı yazılmamış olabilir ama siz dergisini hazırlayabilirsiniz. Her sayfasında duygularınızı anlattığınız mesajlarınızla en romantik fotoğraflarınızın harmanlanacağı dergi en özel sevgililer günü hediyelerinden biri olacak.