Dr. Fatih Erbakan başkanlığında kurulan Yeniden Refah Partisi, tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı olarak göreve atanan Ensar Özçelik, yönetim kurulu ile birlikte Rize Valiliği’ne resmi başvurusunu yaparak görevine başladı.

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik, başvuru sonrası yaptığı açıklamada: Uzun istişareler sonrası oluşturduğumuz yönetim kurulumuz ile birlikte Yeniden Refah Partisinin halkımızın beklediği ve özlediği bir siyaset tarzıyla, ilimize ve ülkemize hizmet etmek gaye ve amacıyla yola çıkmış bir kadrodan oluştuğunu belirterek ‘Müjdeler Olsun; Yeniden Refah Geliyor’ dedi. Rize’de ikinci kırk yıl hareketinin startının verildiğini belirten Özçelik, ötekileştiren değil kucaklayan olacaklarını, insanlara tepeden bakan anlayışın yıkılarak, yerine herkesin Eşit, Adil ve Özgür olacağı bir dünya için mücadele vereceklerini dile getirdi.

Yıllardır ülkenin gerçek gündeminden uzak, kısır bir siyasetle ve polemiklerle idare edildiğini söyleyen Özçelik, artık Yeniden Refah gelmiştir. Kimse kısır siyaset ve polemiklerle bu ülkenin sorunlarını görmemezlikten gelemeyecek. İnsanımız aç, işsiz, madden ve manen çöküntü halinde. Ülkemiz bir ateş çemberi içinde. Her zamandan daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu zaman diliminde, ne yazık ki ayrıştıran, bölen ve parçalayan bir üslup ve yöntemle siyaset yapılarak, adeta ülkemizin geleceği dinamitleniyor. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak buna dur diyoruz. Ayrışmanın bir parçası değil, bütünleştiren olmak için yola çıktık ve Yeniden Refah diyoruz. Yeniden Refah Partimizin başta ilimiz olmak üzere, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa Refah getirmesini Cenab-ı Hak’tan temenni ve niyaz ediyor, halkımızın da desteğini bekliyoruz dedi.