Yeniden Refah Partisi ve lideri Dr. Fatih Erbakan’ın tüm Türkiye'de olduğu gibi Rize'de de her geçen gün halkın teveccühünü kazanmakta olduğunu kaydeden Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Hızır Can: "Yeniden Refah Partisi ve lideri Sayın Dr.Fatih Erbakan, tüm Türkiye'de olduğu gibi Rize'de de her geçen gün halkın teveccühünü kazanmakta. 

Yeniden Refah Partisi olarak hayra motor şerre ise fren bir partiyiz. Partimizin bu ana amacı doğrultusunda tüm esnafımızı gezip dertlerini dinleyemeye çalışıyoruz. Milli bir ekonomi ve bağımsızlık için her kapıyı tek tek çalacağız.

Rize’li esnaflarımıza milli bir duruşun ve milli bir siyasetin ayağa kalkması için elimizden geleni yapmak üzere partimizi ve programlarımızı açıklıyoruz.

Yeni 16 farklı proje ile milli kaynak oluşturularak ülke ekonomisinin borç faizinden ve dışa bağımlılığından kurtarılarak tamamen bağımsız milli ekonomiye nasıl ulaşacağının yol haritasını belirledik.

Bunları açıklıyoruz. Halkımızı iyiliğe davet ediyoruz. Çünkü ülkemizde yapılacak her türlü iyilik hareketinin içerisinde bulunmaya söz verdik.

Bu kutlu davada tüm esnafımız ve halkımızla beraber ilerlemeye çalışacağımız kardeşlerimizi de aramıza katarak esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca tüm ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza Genel başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan bey'in selamlarını ilettik. Tüm Türkiye'de umut olan partimizin Rize'de de Umut ışığı olarak görülmekte olduğu bir kez daha anlaşılmış ve Erbakan hasreti temas ettiğimiz her esnafta dile getirilmiştir. Rize artık Yeniden Refah demekte kararlı. Elhamdülillah." dedi.