Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bursa da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalinde Çaykur Rizespor yüzme takımı 2 altın iki de gümüş madalya aldı.

Çaykur Rizespor adına kulüp antrenörleri Recep Ali Rakıcı, Süleyman Koçal ve Nafiye Karafazli nezaretinde finallere katılan yeşil mavili yüzücüler Berke Tüfekçi, Tarık Kunduracı, Buse Elif Akyıldız ve Doğa Nil Cinel finallerden madalya ile döndüler.

Çaykur Rizespor kulüp antrenörü ve yüzme Rize il temsilcisi Recep Ali Rakıcı yaklaşık 2 yıl öncer başladığımız çalışmalarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz dedi.

Rakıcı: “Rize olarak yaklaşık 2 yıl önce başladığımız yüzme sporunda her geçen gün başarılarımızı arttırmanın gururunu yaşıyoruz. Son olarak federasyonumuzun düzenlediği 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalinde sporcularımızdan Berke Tüfekçi 50 metre serbest stil de altın madalya, Buse Elif Akyıldız 50 metre kurbağada altın madalya, Tarik Kunduracı 50 metre serbest stil de gümüş madalya, 50 metre sırtüstünde Doğa Nil Cinel gümüş madalya kazandılar. Bu gururu bize yaşatan başta sporcularımıza, velilerimize, kulüp başkanımız sayın Metin Kalkavan’a, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Mustafa Çelik’ e ve gecesini gündüzüne katarak sporcularıyla ilgilenen antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.