Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Anneler Günü’nde şehit annelerini unutmayarak yemek organizasyonu düzenledi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Anneler Günü’nde Cemre Et Mangal restoranda şehit anneleri için bir yemek organizasyonu düzenledi. Etkinliğe, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan ve eşi Saliha Mercan, Salihli Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz ve eşi Melek Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Adalet Komisyon Başkanı Taner Akıncı, Salihli Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç, Salihli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol ile şehit aileleri katıldı.
Etkinliğe katılan şehit aileleriyle yakından ilgilenen Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, yaptığı konuşmada, bu özel günü aziz şehitlerin anneleriyle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Mercan, Manisa İl Jandarma Komutanlığı olarak daima şehit ailelerinin yanında bulunduklarını kaydederek, her zaman kendilerine destek olduklarını da sözlerine ekledi. Salihli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdullah Varol ise, Anneler Günü gibi bir özel günde böyle güzel bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı Manisa İl Jandarma Komutanlığı’na teşekkürlerini sundu.
Şehit Uzman Çavuş Turan Kurt’un eşi Şerife Kurt, tüm şehit aileleri adına Saliha Mercan’a çiçek takdim etti ve tertipledikleri organizasyondan dolayı teşekkür etti. Yemek sonunda üzerinde şehitlerin resimlerinin bulunduğu plaketler şehit ailelerine verildi.