AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Av. Bülent Turan dünya rekortmeni Çanakkaleli milli sporcu Sertan Aydın’ı ziyaret etti.
Milli sporcu Sertan Aydın, 15 gün önce 79,93 metrelik dereceyle ABD’li sporcu Wilkie’ye ait "Su Altında Tek Nefeste En Uzun Mesafe Yürüme Dünya Rekoru" nu kırmıştı.
Turan’ın ilgi ve alakasından dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Milli Sporcu Çanakkale’nin tanıtımına faydası olacak, marka değerini artıracak projelerde her zaman birlikte çalışabileceklerini belirtti.
Milli Sporcu’nun antrenörü Müjdat Turan ise "Sertan çok başarılı bir sporcu. Destek verildiği takdirde birçok şampiyonluğu ülkemize getirebilecek yetenekte." dedi. Ayrıca, ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını, talep edildiği takdirde Çanakkale’nin tanıtımı için birlikte çalışabileceklerini belirtti.
Turan, büyük bir başarıya imza atan dünya rekortmeni milli sporcuya teşekkür etti ve Çanakkale’ye tanıtım konusunda birlikte hizmet edeceklerini belirtti. Ayrıca Turan, Aydın’la karar verdiklerini ortak bir fotoğraf sergisi açacaklarını basınla paylaştı. Sergide Turan’ın "Bir Mola" serisinden fotoğraflar ve Aydın’ın şampiyonluk fotoğrafları yer alacak.