AK Parti Çannakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, ’Su altında tek nefeste en uzun mesafe yürüme dünya rekoru’nu kıran Milli Sporcusu Sertan Aydın’ın Anneler Günü’nde açtığı fotoğraf sergisine katıldı.
Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmek için su altında tek nefeste 79.94 metre yürüyen Sertan Aydın, bu süreçte yaşananların fotoğraflarından sergi açtı. Milli Sporcu Sertan Aydın’ın fotoğraf sergisinin açılışına AK Parti Çanakkale 1’inci sıra Milletvekili Adayı Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Erdener Can, eşi Bilge Aydın ve 3,5 aylık oğlu Doruk Aydın’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan fotoğraf sergisinde konuşan Milli Sporcu Sertan Aydın, tüm annelerin anneler gününü kutlarken, "Sporda başarı destekle gelir. Bazı yerlerde biz sporcular bu konuda tıkanıyoruz. Bu destekleri hissetmek çok güzel. Desteklerinden dolayı herkese bir kez daha çok teşekkür ederim” dedi.
AK Parti Çanakkale 1’inci sıra Milletvekili Adayı Bülent Turan ise, "Çanakkale’yi Türkiye’de tanımayandan öte Dünya’da tanımayan yok. Dolayısıyla biz Çanakkale’nin her türlü tanıtımına katkı veren herkesi destekledik. Sertan Aydın’ğ Türkiye’de ilk kez sualtında 79.93 metre yürüyüş yaptığını iki dakikadan fazla sualtında kalarak en uzun yürüyüş yapan kişi unvanını tescil ettirdiği öğrendik. Bu serginin açılışı için özel bir gün talep ettik. Hem anne olan kendi eşine hem de annesinin yanı sıra tüm Çanakkale ve Türkiye’deki annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum" dedi.