AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Kamil Ali Aşkın, Mersin’de yapılacak Trap-Skeet Türkiye şampiyonasında Çanakkale’yi temsil edecek olan sporcuları, Mersin’e uğurladı.
Avcılık Atıcılık Kulübü ve Gelibolu Yarımadası spor kulübü, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2015 yılı faaliyetleri içerisinde yer alan ‘Havalı Silahlar Türkiye Bahar Kupası’ müsabakalarına katılacak. Şampiyonada Çanakkale’yi temsil edecek 10 sporcuyu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Kamil Ali Aşkın uğurladı. Sporculara başarılar dileyen Aşkın, “Ben Gelibolu damadıyım. Genç kardeşlerimizin her alanda başarılı olması, ilimizi başarıyla temsil etmeleri, bizim için önemlidir. Sizlerin de bu konudaki yetenek ve başarılarınızı biliyor, Çanakkale’mizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi.
Kafileyle birlikte yola çıkan Hüseyin Şakar, katkı ve ilgisinden dolayı Ali Aşkın’a teşekkür ederek, Çanakkale ve Gelibolu’yu en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. ‘Havalı Silahlar Bahar Kupası’ ve Trap-Skeet Türkiye Şampiyonasında, her iki dalda 787 sporcu birincilik için ter dökecek.