Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale (MHP) Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, Bayramiç’te seçim çalışmaları sırasında bir simit satan işyerine girdi. İşyerinde kollarını sıvayan MHP’li vekil adayı Tuna kendi elleriyle simit hazırladı.
İbrahim Kürşat Tuna, 7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çanakkale başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerde gece gündüz demeden sıkmadık el bırakmayan Tuna’nın seçim çalışmaları kapsamında bugünkü durağı Bayramiç ilçesi oldu. Milletvekili adayı Kürşat Tuna sabah ilk olarak Bayramiç’te MHP İlçe Teşkilatı’nın öğretmen evindeki sabah kahvaltısında partililer ile köy muhtarları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Daha sonra Bayramiç Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Tuna, pazar yerinde vatandaşlar ve esnaflarla buluştu. Esnafların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Tuna’ya Bayramiç sevgi gösterisinde bulundu.
Pazar yerindeki esnaf ziyaretleri sırasında bir simitçi dükkanına giren Tuna, burada kollarını sıvayıp tezgaha geçti. Her zaman kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu belirten Tuna, hamur açarak hünerini sergiledi. Tuna, daha sonra Tatlan fabrikalarında çalışanlarla bir araya geldi. Burada çalışanlar ile sohbet eden Tuna, MHP iktidarı döneminde esnaf ve çalışanların çalışma şartlarının da iyileştirileceğini söyledi.