Ünlü keman performans sanatçıcı Canan Anderson 13 Haziran cumartesi akşamı Çanakkale Troia Festivali kapsamında Özgürlük Parkı Yaz Konserlerinde hayranları ile buluşuyor.
Çanakkale Belediyesi tarafından ilk olarak 2013 Haziranın ayında gerçekleştirilip, geleneksel hale getirilen ve Haziran ayı boyunca her cumartesi akşamı devam edecek olan Özgürlük Parkı Yaz Konserleri bu sene de birbirinden renkli konserlere sahne oluyor.
Geçen yıl meydana gelen Soma maden faciası sebebiyle yapılmayan konserlerin bu yıl ikincisi düzenleniyor. 2014 yılında düzenlenen Çanakkale Troia festivalinde gördüğü yoğun ilgi nedeniyle tekrar davet edilen keman performans sanatçısı Canan Anderson 13 Haziran’da keman ve dans şovlarıyla Çanakkaleli hayranlarını bir kez daha büyüleyecek. Canan Anderson’ın ardından 20 Haziran akşamı şarkıları ve film müzikleri ile hafızalara kazınan dev isim Cahit Berkay’da Özgürlük Parkı Yaz Konserleri’nde sevenleri ile buluşacak. Yaz Konserleri 27 Haziran akşamı Ege ve Yunan müziklerinin başarılı ekibi Grup Egeli’nin vereceği Rembetiko konseri ile son bulacak.