AK Parti Çorum teşkilatları, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi son hazırlıklarını tamamladı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında seçim süresince izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Görev dağılımınında yapıldı toplantıya AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ve milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan’da katıldı.
AK Parti’nin seçimden zaferle çıkacağını dile getiren İl Başkanı Bekiroğlu, “Seçimde Çorum’da 4 milletvekili çıkartarak büyük bir zafer yaşayacağız. Bunu başarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnanmak başarmanın başlangıcıdır. İnan ki başarabilesin düşüncesi ile çıkacağız bu yola ve başaracağız. Buna canı gönülden inanıyorum” dedi.
7 Haziran’ın Türkiye için bir milat olduğunu dile getiren Bekiroğlu, AK Parti’ye ve bu millete kumpas kurmak isteyenlere milletin sandıkta en güzel cevabı vereceğini belirtti.
Bekiroğlu, yönetim kurulu toplantısına katılan milletvekili adaylarına teşekkür ederek, çıktıkları yolda başarı diledi.
AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ise muhalefet partisi MHP’ye yüklendi. MHP’nin yine bir oyun peşinde olduğunu ve AK Parti’yi demoralizetmek için elinden geleni yaptığını savunan Ceylan, bu tür hareketlere aldırış etmeyeceklerini dile getirdi.
Milletvekili adaylığından istifa ettiği yönündeki söylemlerinde iftira olduğunu dile getiren Ceylan, tüm vekil adaylarıyla birlikte AK Parti’nin başarısı için çalışacaklarını vurguladı.
MHP ve CHP seçim sürecinde AK Parti’yi karalamaya yönelik çalışmalar yapabileceğini dile getiren Ceylan, “Bunlar teşkilatlar hiçe sayıldı. Çorum merkezden aday yok. Çorum’da duran aday yok tarzında çalışmalardır. Bunlar ile oy çalmaya çalışıp kendilerini aklamaya çalışacaklardır. Biz Cahit Bey ile 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ramazan ayında adım atılmadık yer bırakmadık. Biz bu milletin sevdalılarıyız, bu davanın gönüllü neferleriyiz. Kimse beni bu dava şuurundan geri çeviremez” ifadelerini kullandı.
AK parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, Çorum bölgelere ayrılabilecek veya bölünebilecek bir şehir olmadığını belirterek, Çorum’un bir bütün olduğunu, her ilçenin kendileri için önemli olduğunu kaydetti.
Laf, söz üreten bir partinin değil, icraat yapan bir partinin neferleri olduklarını dile getiren Bağcı, “Yaptığımız çalışmalar ile de bunu gösteriyoruz. Bizim hedefimiz 2023 vizyonunu seçim beyannamemizde göstermek ve bunun için elimizden geleni yapmaktır. MHP’nin karalamaları, iftiraları vb. şeyler yapması bizi ilgilendirmez bırakalım yapsınlar millet onlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz seçimlerden önce yaptığımız gibi seçimlerden sonra da çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Çorum’da oyumuzu yüzde 62’nin üstüne çıkartarak milletten aldığımız gücümüzü daha da artırmalıyız” diye konuştu.