AK Parti Çorum teşkilatları 7 Haziran genel seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi.
AK Parti Çorum milletvekili aday ve aday adayları, ilçe ve belediye başkanları ile daha önce partide yöneticilik yapan teşkilat üyelerine il başkanlığı tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Yemeğe AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, milletvekili adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan da katıldı.
Programda seçim sürecinde partilerini yalnız bırakmayacaklarını dile getiren aday adayları, bu süreçte hem milletvekili adaylarının seçim çalışmalarında hem de AK Parti teşkilatları tarafından düzenlenecek etkinliklerde görev alacaklarını belirttiler.
AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, milletvekili aday adaylığı sürecinin şölen havasında geçtiğini belirterek, bu sürece katkıda bulunan aday adaylarına teşekkür etti. Milletvekili aday tanıtım toplantısı ile birlikte seçim çalışmaları startını verdiklerini hatırlatan Bekiroğlu, AK Parti’nin zaferi için gece-gündüz demeden çalışacaklarını dile getirdi.
AK Parti iktidarında devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldığını vurgulayan Bekiroğlu, “AK Parti iktidarından önce Türkiye’nin yaşadığı zor ve sıkıntılı günleri halkımıza tüm partililerimizden anlatmalarını istiyoruz. Türkiye nereden nereye geldi. Yapılan hizmetler sıradan hizmetler değil. Devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldı. Seçim süresince mahalle mahalli, köy köy, ev ev gezerek halkımıza yapılan hizmetleri anlatacağız. AK Parti’nin zaferi için çalışacağız” diye konuştu.