AK Parti Çorum Milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, halkla buluşmaya devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Oğuzlar ilçesine giden AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, önce vatandaşlarla bir araya geldi, sonra esnafları ziyaret etti.
İlk olarak partisinin Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen açık hava toplantısına katılan Ceritoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi. Ceritoğlu’nu ilçe ziyaretinde her zaman olduğu gibi kadınlar yine yalnız bırakmayarak büyük bir destek verdi.
Türkiye’nin büyük bir değişim yaşadığını dile getiren Ceritoğlu, "7 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemli bir seçimdir. Türkiye’nin elde ettiği kazanımları kalıcı hale getirme seçimidir. 7 Haziran’da AK Parti milletimizle birlikte yeniden başarıdan başarıya koşacaktır" dedi.
AK Parti iktidarında her alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldığını vurgulayan Ceritoğlu, AK Parti iktidara geldiğinde bütçenin gelirlerinin büyük bir bölümü faizlere giderken, artık milletin ödediği vergilerin hizmet olarak geri döndüğünü dile getirdi.
Türkiye’nin önünü keserek, ayağına zincir vurmaya çalışanlara milletin sandıkta gereken dersi vereceğini dile getiren Ceritoğlu, “AK Partiyle, milletin arasına girmek isteyenler AK Parti karşıtlığında birleştiler. Ama şunu unutmasınlar milletle bizim aramıza kimse giremez. Millet koşmak istiyor, yürümek istiyor. Türkiye büyümek, güçlenmek istiyor. Birileri önümüzü kesmeye çalışsa da başarılı olamıyor. Güçleri yetmiyor. Neden AK Parti’yi koşmaya, Türkiye’yi büyütmeye çalışan bir el var. O da millettin kendisidir. Milletimiz diyor ki durmak yok yola devam. Türkiye büyüyor ve koşuyor. AK Parti iktidarı boyunca bu hep böyle devam edecek” diye konuştu.
AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin bir kısım ülkelerin veya finans kuruluşlarının memuru olmaktan kurtulduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Memur maaşlarını ödemek için IMF veya Dünya Bankası önünde bekleyen bir Türkiye yok artık. Artık kimse Türkiye’ye ev ödevi de veremiyor. Halkımızın bizlere verdiği emaneti bizler alarak en iyi yerlere kadar getirdik. Şimdi ise üzerimizde oynanan oyunlardan kurtularak daha refah ve yeni bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Bizim siyasetimizde halk ana temadır. Bizler halktan kopuk bir siyasal anlayışla asla hareket etmedik ve halkla hareket edişimizin karşılığını da iktidarımızla birlikte gösterdik. Millet hep yanımızda oldu. Bizler de bize verilen desteğe kayıtsız kalmadık. Şimdi verilen destek inanıyorum ki daha yukarılara çıkarak hedeflerimiz doğrultusunda bir engelin daha aşılması noktasında bizlere yardımcı olacak. Gücünü milletten alan bir siyasal oluşumunda sandıkta başarısız olması düşünülemez. Bizler bu bilinçteyiz halkımızın da bu bilinç ile hareket edeceğini düşünüyoruz. Oğuzlar her seçimde bizim yanımızda oldu. Bu seçimde de yanımızda olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.