AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu Kurt, 7 Haziran genel seçimlerinde oyunu mezun olduğu kullandı.
Sabah saatlerinde ailesiyle birlikte Bahçelievler Ortaokulu’na gelen Kurt, okulda karşılaştığı vatandaşlarla selamlaştı. Ceritoğlu, daha sonra oy kullanacağı ‘1079’ nolu sandığın bulunduğu salona geçerek bir süre bekledi. Kendisine verilen oy pusulası ve mühürle kabine giren Ceritoğlu, “Seçim maratonunun sonuna geldik. ‘ haziran seçimleri ülkemiz ve Çorum için hayırlara vesile olur inşallah” dedikten sonra oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından Ceritoğlu, seçmenler ve sandık görevlileri ise sohbet etti.
EĞİTİM GÖRDÜĞÜ SINIFIN KAPISINDA POZ VERDİ
Milletvekili adayı Ceritoğlu, oy kullanma işlemenin ardından okul koridorlarında gezerken eğitim gördüğü 1-E sınıfının önünde durdu. Bir süre kapıdan sınıfı gözetleyerek anılarını tazeleyen Ceritoğlu, daha sonra sınıf tabelasının altında poz verdi.
Son olarak Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi’ne geçen Ceritoğlu, burada o sırada okulda olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları Sami Çam ve Ali Akcan ile karşılaştı. Birbirleri ile tokalaşan milletvekili adayları birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.