Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri’nin (KKSM) hazırladığı 5. yıl sonu sergisini gezdi.
Buhara Kültür Merkezi’ndeki sergiyi eşi Hatice Külcü ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ile birlikte gezen Başkan Muzaffer Külcü, kadınların el emeği göz nuru eserlerini inceledi. Eserler hakkında KKSM Koordinatörü Nuran Hakyemez’den bilgi alan Başkan Külcü, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere ve kursiyerlere teşekkür etti.
Kursiyerlerin yıl boyunca çok çalışarak, güzel işler ortaya çıkardığını kaydeden Başkan Külcü, "Amacımız Çorumlu kadınların kendini geliştirmesine, bir meslek edinerek aile bütçesine katkıda bulunmasını sağlamak. Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimizin bu amaca hizmet ettiğini görmek, sizlerin bu yerlere sahip çıktığına şahit olmak bizleri son derece mutlu ediyor" dedi.
Hatice Külcü ise sergiyi gezen eşi Muzaffer Külcü’ye kendi elleriyle yaptığı rahleyi hediye etti. Hediyeyi, ihtiyaç sahibi kursiyerlere verilmek şartıyla parasını ödeyerek kabul eden Başkan Külcü, eşini tebrik etti.
Kursiyerlerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim veren usta öğreticilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.