AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, milletin siyaset simsarlığı yapanlara artık pabuç bırakmadığını söyledi.
AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yaptı. Ziyaretlerde esnafa bol kazanç dileklerinde bulunan Ceritoğlu, ayrıca esnaflarla sohbet ederek sorun dinledi.
Esnaf ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Ceritoğlu, kafasını kuma gömen siyasetçilerden Türkiye’ye, Türk halkına medet olmadığını belirterek, “Günlük, ucuz politika yapanlara halkın karnı tok. Ne yaparlarsa yapsınlar bu şanlı yürüyüşün önüne geçemeyecekler. Şimdi millet daha bir birbirine kenetleniyor, kenetlenecek.
Devlet millet çatışmasının eski Türkiye’nin anıları içerisine gömüldüğünü dile getiren Ceritoğlu, milletin devletle el ele, omuz omuza yürüdüğünü belirtti.
MİLLETİN RUHUNA KİLİT VURMAK İSTEYENLER, MİLLETTEN CEVABINI ALACAKTIR
Yeni Türkiye’nin milli olduğu kadar evrensel bir varoluş ideali olduğunu fark eden mahfillerin korkuya kapıldığını dile getiren Ceritoğlu, “Yeni Türkiye’nin bu idealizmi onların kafalarını karıştırmakta, hesaplarını bozmaktadır. Onların kimyası gün gün bozulmakta, Türkiye’nin bu şahlanış hareketini bir türlü anlamak istememektedirler. Onlar hala millet meselesini parti meselesi, iktidar meselesi zannetmeye devam etmektedirler. Yazık ki Türkiye’nin yükselen ruhunu, aşk ve şevkini anlamaktan acizdirler. Bunun için tek yaptıkları demagoji siyasetidir. Sabah akşam halkın zihnini ne kadar karıştırabiliriz hesabındadırlar. Bu istismarcılıktan onlara fayda yok. Halk her şeyin farkında. Onların nasıl birer yol kesici olduğunun farkında. Bu bozguncuların niyetleri milleti karamsarlığa düşürmekten, Türkiye’yi yönetilemez hale getirmekten başka umutları, başka niyetleri yok. Bütün hesapları bu. Kışkırtmak, milleti bölmek parçalamak. Bütün beklentileri kaostan nemalanmak. Ama halkımız onların pazarladıkları propaganda afyonlarını asla yutmayacak. Kirli propagandaların büyüsüne eminiz ki kapılmayacak. Milletin ruhuna kilit vurmak isteyenler, milletten cevabını alacaktır” diye konuştu.
Bir kısım çevrelerin kin ve öfkelerinden şimdi her türlü kirli saldırganlığı, işbirliğini mubah gördüklerini kaydeden Ceritoğlu, “Yalan ve iftirayı hizmet zanneden bu çetelerden millet adına ne beklenir? En büyük hüsran, en aşağılık davranış idealleri satmaktır. Çıkarı için davayı kullanmak en büyük sefalettir. Bozguncu tayfasının hali tastamam işte budur. Propagandalarla kirli düzenlerin ömrü uzatmak isteyen bu çetelerin ve işbirlikçilerinin hesaplarını devletimiz bozdu. Halkımız da bozacaktır. Halkımızın saf ve engin yüreği bu bozguncu tayfasının en büyük korkusudur. Millet bunlara cevabını sandıkta verecektir” dedi.