AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Gülabibey mahallesi muhtarlığını ziyaret etti.
AK Parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye ilksen Ceritoğlu, mahalle muhtarı hikmet Durgun ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Muhtarların devletle, millet arasında bir köprü olduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Halkı da en yakından tanıyan sizlersiniz. Bizim için muhtarlarımız çok önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız” dedi.
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Ceritoğlu, Gülabibey mahallesi ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Ceritoğlu, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin temel misyonunun demokrasinin çıtasını yükseltmek, ekonomiyi büyütmek, kalkınma ve refah ortamını daha ileri noktalara taşımak olduğunu belirterek bunun sağlanması ve istikrarın sürmesi için de AK Parti olarak bu seçimlerde Çorum’da daha güçlü çıkmak zorunda olduklarını söyledi.
AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında Çorum’da her alanda yatırım yapıldığını kaydeden Ceritoğlu, “Ekonomide güven ve istikrar çok önemlidir. Esnafımız Ak Parti iktidarından önce koalisyon hükümetlerinden çok çekti. Artık o günlere geri dönmek istemiyor. AK Partiye olan desteği artırmalıyız ki Çorum’uz daha fazla yatırım alsın” dedi.