Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun bahar konserleri başladı.
Enver Leblebicioğlu yönetimindeki Türk Sanat Müziği Topluluğu ilk konserinde birbirinden güzel eserleri seslendirerek, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konseri Vali Ahmet Kara, eşi Mesude Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Kd. Alb. Ahmet Çelik, Başsavcı Ömer Faruk Yurdagül, eşi Hazal Yurdakul, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, eşi Nadide Tarancı, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, eşi Zeynep Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, eşi Didem Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, eşi Hatice Bektaş ile çok sayıda davetli izledi.
Konser Çorumlu TRT Sanatçısı Semih Baykara’nın seslendirdiği ‘Çorumlu Olmak’ adlı şiir dinletisi ile başladı. Çorum’un kültür-sanat yapısından ekonomisine, sosyal hayatından caddelerine kadar farklı konuların işlendiği şiir, büyük beğeni topladı.
İki bölüm halinde gerçekleştirilen konser, Nihavend faslıyla başladı. Konserde; ‘Bin gül çıkarırdım sana kalbimdeki külden’, ‘Baharda bu yıl bir melâl var, hüzün gibi’, ‘Sevdim seni ey işvebaz’, ‘Erişti nevbahar eyyamı’, ‘Biliyorsun bir zamanlar’, ‘Yine hazan mevsimi geldi’, ‘Bir demet yasemen, aşkımın tek hatırası’, ‘Aşka gönül vermem, aşka inanmam’, ‘Sen kimseyi sevemezsin’, ‘Bir güneş doğuyor karanlıklardan’, ‘Dün Göztepe’nin neşeli bir âlemi vardı’, ‘Aldattın beni seviyorum diye’, ‘Aşkımız ne güzeldi, gittiğinde anladım’, ‘Şu uzun gecenin gecesi olsam’, ‘Samanyolu’, ‘Aşkın ıssız bir çölmüş’, ‘Ne sen beni gördün, ne de sen beni’, ‘Ne aşk kaldı, ne de bir iz’, ‘Bırakma ellerimi’, ‘Gece kirpikli kadın’ ve ‘Aşkınla yana yana’ adlı eserler koro, solo ve düet şeklinde seslendirildi.
Konserin ardından TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, bütün topluluk üyeleri adına Koro Şefi Enver Leblebicioğlu’na teşekkür ederek çiçek verdi.