Çorum’un İskilip İlçesi’ne bağlı Çukurköy’de meydana gelen sel felaketinde bazı evler ve ekili araziler sular altında kaldı.
Bugün etkili yağışların meydana getirdiği sel nedeniyle Çukurköy’de 3 ev, 1 ahır, 1 garaj çok sayıda pirinç ve buğday ekili arazinin sular altında kaldığı öğrenildi.
Saatlerce süren yağışla birlikte Çukurköy’den geçen Kayaağzı Deresi’nin taşması sonucu meydana gelen sel felaketi hakkında İHA muhabirine kısa bir açıklamada bulunan İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İl Özel İdaresi’ne ait iş makinelerinin bölgede çalışma başlattığını söyledi.
Yollarda meydana gelen su birikintilerinin köye ulaşımı engellediğini ve araçlarla köye geçiş sağlanamadığını da belirten Kaymakam Gürsoy, “İl Özel İdaremize ait iş makineleri köye giderek çalışmalara başladı. Köy muhtarı ile telefonda görüştüm. Edindiğimiz ilk bilgilere göre 3 ev, 1 ahır, 1 garajı su basmış. Çok sayıda ekili tarım arazisi de sular altında kalmış. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizi en çok sevindiren şey can kaybının yaşanmamış olmasıdır” dedi.