Sungurluspor Kulübü yaptığı faaliyetlerde aldıkları kupa ve madalyalarla Çorum’un en başarılı kulübü oldu.
Sungurluspor Kulübü Başkanı Mustafa Özdemir, 2014-2015 sezonunda 10 branşta faaliyet gösteren sporcularımız 50’ye yakın kupa, 200’e yakın madalya alarak, Çorum’un en başarılı kulübü olma başarısını göstermişlerdir" dedi.
Özellikle güreş, voleybol, tekvando, futbol, satranç branşlarında sporcularımız almış olduğu başarılar bizleri gururlandırmıştır diyen Başkan Özdemir, "Ayrıca Sungurluspor kulübünün alt yapısının ne kadar başarılı olduğu ve Sungurluspor kulübünün geleceğin ne kadar sağlam olduğu kanıtlanmıştır" şeklinde konuştu.
Son 2 ayda 250 gencin lisanslı sporcu olmak için Sungurluspor’a başvurarak evraklarını teslim ettiğini kaydeden Özdemir, "Sungurluspor kulübü adeta bir sporcu ordusu oluşturuyor. Spor salonumuzdaki antrenmanlarımıza o kadar çok yoğun ilgi oluyorki adeta spor solunu kulübümüzün antrenmanlarında dolup taşıyor. Bizde bu genç kardeşlerimize yardımcı olmak için belediyemizin bize verdiği destekle her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz" diye konuştu.
Geleceğimizin teminatı bu gençlere sahip çıkıp, onları kötü alışkanlıklardan kurtarmak, vatanına, milletine çok iyi insanlar olarak yetiştirmek bizim hedefimizdir olmuştur diyen Başkan Özdemir, "Bundan sonrada böyle olacaktır. 2017 sezonuna kadar 1000 lisanslı sporcu projemiz devam ediyor. Şuanda 750 civarında lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Gün geçtikçe bu sporcu sayımız artış göstermektedir. Bize katkılarından dolayı başta Belediye başkanımız Abdulkadir Şahiner’e, belediye meclis üyelerine ve Sungurlu halkına gençlerimiz adına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.