AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen sevgi yürüyüşü vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilleri genel seçimlerine iki gün kala AK Parti seçim çalışmalarını daha da hızlandırdı. AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Karadeniz Mahallesi’nde bu akşam sevgi yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer’in yanı sıra, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda partili katıldı. Vatandaşlara karanfil dağıtılırken, balkonlara çıkan vatandaşlar da sevgi yürüyüşüne katılanlara el salladı.
Yürüyüşün ardından açıklama yapan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, “7 Haziran mazlumlar için umuttur. 7 Haziranı sadece bir milletvekili seçimi olarak, bir oy kullanımı olarak, AK Parti’nin ya da diğer muhalefet partilerinin bir seçimi olarak görmek büyük ve vahim bir hata olur” dedi.
Ardından konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Türkiye dünkü noktasından bugünkü noktaya nasıl AK Parti ile geldiyse; ülkenin yarın, bugünkünden çok daha güçlü olabilmesi ve refah düzeyi çok daha yüksek bir ülkede yaşayabilmek için, güçlü bir iktidar ve güçlü bir AK Parti diyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Sevim Savaşer de seçime iki gün kaldığını ve kendilerinden başta kimsenin sokakta olmadığını ifade etti. Savaşer, “Durmak yok yola devam diyoruz ve gerçekten çalışıyoruz. Bakın seçime iki gün kaldı. Sokaklar da bizden başka kimseyi görüyor musunuz? Çalışan adamı millet değerlendiriyor. Dokuz kere sandığa gitti. Dokuz kere AK Parti’yi birinci parti yaptı. Allah’ın izniyle iki gün sonra AK Parti onuncu kez sandıktan birinci olarak çıkacak. Ben bu milletin gözüne baktığım zaman bunu hissediyorum. Çünkü onlar çalışanın kıymetini biliyorlar, çalışanın hakkını veriyorlar. Düşünün AK Parti daha bir yıllık parti iken, kurulmasından daha bir yıl geçmemişken bile seçime girdiğinde milletimiz tek başına AK Parti’yi iktidar yaptı. Bir umudu vardı. AK Parti lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da 12 yıl boyunca vatandaşa verdiği sözü fazlasıyla yerine getirdi. Eksiklerimiz olabilir ama inşallah önümüzdeki dönemde bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Şimdi de başımızda Sayın Ahmet Davutoğlu hocamız var. Aynı şekilde durmak yok yola devam diyoruz. İnşallah 7 Haziran akşamı zaferimizi birlikte kutlayacağız. İstikrar için, çocuklarımız için, geleceğimiz için, mazlum coğrafyadaki dindaşlarımız için inşallah birinci parti ve en yüksek oyla çıkacağımıza ben inanıyorum” dedi.