Beylikdüzü Belediyesi’nin Avrupa Yakası’na kazandırdığı devlete ait tek güzel sanatlar lisesi olan Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde şahane bir yıl sonu konseri verdi. Geleneksel olarak 5’incisinin düzenlendiği programa katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konser öncesinde öğrencilerin eserlerinden oluşan serginin açılışını yaptı.
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nin yıl sonu konseri ve sergisi Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Okulun yetenekli öğrencileri tarafından oluşturulan serginin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; desen, grafik, iki ve üç boyutlu sanat eserlerini yakından inceledi ve öğrencileri tebrik etti.
HAYRAN BIRAKTILAR
Sergi açılışının ardından Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik grubu performansı yüksek bir konser verdi. Konser çok sesli okul korosu ile başladı. Koro şefliğini ise Ayşe Çağlar yaptı. Gitar öğretmeni Dr. Levent Fevzi Arslan tarafından hazırlanan okulun gitar grubu ise dinleyicilere Allı Turnam ve James Bond parçalarını seslendirdi.
İki bölümde gerçekleşen konserin birinci bölümünde Batı Müziği Orkestrası, ikinci bölümde ise Türk Müziği Orkestrası’nın seslendirdiği eserler icra edildi. Konser Çello Kentet ile devam etti. Şefliğini de Fethiye Pınar Demirbilek yaptı. Beylikdüzü’nden büyük sanatçıların çıkacağına inandığını her fırsatta belirten Başkan İmamoğlu, öğrencilerin başarılarını takdir ederek, öğrencilerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Programa ayrıca Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı da katıldı.