Sultangazi Belediyesi, temizlik çalışanlarını motivasyonlarını arttırmak amacıyla ödüllendiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gösterdiği performansla ayın elemanları seçilen Aydemir Şahin, Murat Günle ve Serdar Dursun’a çeyrek altın hediyesi verildi.
Sultangazi Belediyesi, temizlik çalışanlarının motivasyonunu arttırmak amacıyla ödüllendiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül törenine Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Bala ile çalışanlar katıldı. Başkan Yardımcısı Birinci, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gösterdiği performansla ayın elemanları seçilen Aydemir Şahin, Murat Günle ve Serdar Dursun’a çeyrek altın hediyesini verdi. Çalışanlardan Cemil Ertaş, Mehmet Arslan, Nizam Çavuş, Mustafa Reçber ve Yüksel Karakuş’a ise gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Başkan Yardımcısı Birinci, çalışanları gayretlerinden dolayı tebrik ederek, “Çalışanlarımızın alın teri bizim için değerlidir. Her emeğin bir karşılığı olduğundan yola çıkarak çalışanlarımızın motivasyonunu da canlı tutmak amacıyla ödüllerimizi sürdüreceğiz” dedi.