Kartal Belediyesi tarafından Babalar Günü’ne özel düzenlenen futbol maçı turnuvasında çocuklar ve babaları sahada ter dökerken anneleri ise saha kenarından destek vererek renkli görüntüler oluşturdu.
Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’ne bağlı okullarda eğitim gören çocuklar ve velileri Babalar Günü’ne özel düzenlenen turnuvada madalya sahibi olabilmek için ter döktü. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada minikler ve babaları maç yaparken anneleri de saha kenarında tezahüratlarla destek verdi. Çocukları ile zaman geçiren babalar turnuvadan mutlu ayrılırken, maç sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer tarafından da turnuvaya katılıp dereceye giren miniklere madalyaları takdim edildi.
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz tarafından Kartal’da kreş sayılarının arttırıldığını söyleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Babalar günü dolayısı ile babalar ve çocukları arasında bir kreş turnuvası düzenledik. Bu turnuvaya çocuklarımız kreşler olarak katıldılar. Geçtiğimiz yıllarda da benzeri etkinlikleri yapmaya çalışıyorduk ama giderek büyüyen ve Kartal’da büyük bir aile oluşturan yapımız var. 570 öğrencimizin annesi babası ve yakınları ile birlikte binlerce kişinin bir arada olduğu bir güzelliği yarattık. Bunlar sayın başkanımızın Kartal’da değişim ve dönüşüm için başlattığı önemli hamlelerin bir örneği. Kreşler olarak çok güzel bir yıl geçirdik. Bunu da yıl sonunda bir etkinliğimiz olarak gerçekleştirmiş olduk” dedi.
İKİZ KIZLARIYLA TURNUVAYA KATILDI
Oğlu ile birlikte turnuvaya katılan velilerden Süleyman Şimşek turnuvadan dolayı mutlu olduğunu belirterek , “8 sene sonra beni tekrar topla buluşturduğu için oğluma da teşekkür ediyorum. Mutluluk verici bir gün mutlu olduk” dedi.
Şimşek’in oğlu Çağan ise eğlendiğini belirterek, “Ben babamdan daha güzel top oynuyorum. Çünkü babam kaleci ona hep gol atıyorum” diye konuştu.
İkiz kızlarıyla birlikte turnuvaya katılan Veli Demircioğlu ise uzun zamandır top oynamadığını belirterek, “Böyle bir etkinlikten dolayı Kartal Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Anlatılması zor bir duygu çünkü onlardan çok heyecanlandım ve yoruldum. Çok güzel bir duygu” dedi.
Demirioğlu’nun kızları Ilgın ve Irmak ise babalarıyla birlikte top oynamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek babalarıyla ilk defa top oynadıkları söylediler.