Başakşehir Belediyesi’nin STK, site yönetimleri ve komşuları bir araya getirdiği ‘Haydi Pikniğe’ organizasyonu tüm hızı ile devam ediyor. Pikniğe katılan öğrenciler doyasıya eğlendi.
Şamlar Tabiat Parkı’nın eşsiz güzellikleri içerisinde düzenlenen ‘Haydi Pikniğe’ programı ile bu kez de TOKİ Kayaşehir Mevlana İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve velilerini bir araya getirdi. Yaklaşan karne dönemi öncesi öğrenciler aileleri ile birlikte temiz havanın tadını çıkarttı.
Başakşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan ‘Haydi Pikniğe’ programı Şamlar Tabiat Parkı’nın 5. Kapısında gerçekleştiriliyor. TOKİ Kayaşehir Mevlana İlköğretim Okulunu bir araya getiren pikniğe 1760 kişi katıldı. Piknikçiler belirlenen noktalardan Başakşehir Belediyesi’nin araçları ile Şamlar Tabiat Parkı’na getirildi. Çocuklar için şişme oyun parkurlarının yer aldığı etkinlikte yine çocuklar için eğlenceli oyunlar, yarışmalar, animasyon gösterileri, şişme maskotlar yer aldı. Katılımcılara Başakşehir Belediyesi tarafından çay ikram edildi.
17 Haziran’a kadar devam edecek olan pikniklere 100 binin üzerinde Başakşehirlinin katılması bekleniyor.
“VOLEYBOL OYNAYARAK EĞLENİYORUZ”
Pikniğe katılan Ayfer Atalay, “Kayaşehir’de oturuyorum. Şamlar’a geliyoruz. Burası çok güzel. Her sene derneğimizin pikniği de Şamar’da oluyor. Bu sene okulla velilerimizle geldik. Böyle bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Piknikte doyasıya eğlenen, “Sınıf öğretmeniyim. Şamlar’a daha öncede bir okul etkinliği için gelmiştim. Çok güzel bir etkinlik, öğrenci ve velilerimiz ile eğleniyoruz” diye konuştu.