BEKO 1. Basketbol Ligi’ne yükselerek önemli bir başarıya imza atan TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımını kutlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Sizlerle gurur duyuyoruz, Büyükçekmece’mizin adını altın harflerle yazdırdınız gururumuz oldunuz" dedi.
Basketbol 1. Ligi’ne çıkma hakkını elde eden TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.
"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"
TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın kurulduktan 4 yıl sonra inanılmaz bir başarı grafiği yakalayarak birinci lige yükselmesini değerlendiren Başkan Akgün, "TÜYAP Büyükçekmece Basketbol kulübümüz kendisinden çok daha büyük bütçeli ve çok daha geniş imkanlara sahip takımları geride bırakarak gerçek bir başarı öyküsüne imza attı. Büyükçekmece’mizin tarihinde bir ilki yaşatan takımımızın yönetim, teknik ve idari kadrosu ile oyuncularını kutluyorum. Büyükçekmece ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanlarında olacağız" dedi.
ÜNAL, TAKIMI YEMEKTE AĞIRLADI
TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Kulübü’nün sponsoru TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal’da, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, takım oyuncuları ve teknik kadroyu yemekte ağırlayarak, başarılarını kutladı.
Yemekte konuşan Başkan Akgün, takımın bugünlere gelmesinde Bülent Ünal’ın önemli katkısı olduğunu vurgulayarak, "Basketbol kulübümüzün bu noktalara gelmesinde, Büyükçekmece’nin adını en iyi şekilde duyurulmasında maddi ve manevi destekleriyle bizi yalnız bırakmayan Bülent Ünal ve TÜYAP ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Dr. Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın son maçını oynadığı Yeşil Giresun Belediyespor camiasını da can- ı gönülden kutladığını sözlerine ekledi. Dr. Akgün, “Son maçımızı Giresunlularla yaptık. Maçı arkadaşlar kazandı. Onlar da bizim gibi 1. Lige çıktı. Ama en önemlisi centilmenlik kazandı” dedi.