Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte gösteri yaparken talihsiz bir kaza sonucu yaralanan Filistin Parkur Grubu üyesi Sami El Batş’ı hastanede ziyaret etti.
Eyüp Sultan Meydanı’nda gösteri yaptıkları sırada talihsiz bir kaza geçirerek ayağından yaralanan Filistin Parkur Grubu üyesi Sami El Batş, ilk müdahalenin ardından Eyüp Belediyesi’ne ait ambulansla Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir operasyon geçiren Batş’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yaklaşık 45 gün sonra sağlığına kavuşacağı öğrenildi.
Dünkü kaza sonrasında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da Şişli Etfal Hastanesi’ne giderek Sami El Batş’ı ziyaret etti. Aydın, “Dünkü muhteşem gösteri böyle bir kaza ile bitti. Ancak biz Sami kardeşimizin her zaman yanındayız. Belediye olarak da her türlü desteği vereceğiz. Filistinli genç kardeşlerimizle birlikte Eyüp Sultan’dan dünyaya bir barış mesajı gönderdik. Oradaki gençlerimizin, insanlarımızın sesi olmaya çalıştık. Sami kardeşime geçmiş olsun diyorum” şeklinde konuştu.