Yunus Emre İlkokulu’nda gerçekleşen okul şenliğine katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilerle birlikte halay çekti.
Eyüp Belediyesi’nin geleneksel hale gelen okul şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde minik öğrenciler için düzenlenen şenlikler büyük ilgi görüyor. Her gün bir okulda düzenlenen şenliklerde öğrenciler kendileri için hazırlanan oyun alanlarında eğlenirlerken, bir taraftan da patlamış mısır ve pamuk helva yiyerek, animatörlerin şarkıları ve müziği eşliğinde danslar ederek gönüllerince eğleniyorlar.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da şenliklerin gerçekleştiği Yunus Emre İlkokulu’nda öğrencilerle birlikte halay çekti. Öğrencilerle bol bol da fotoğraf çekinip imza dağıtan Başkan Aydın, “Çocuklar her şey sizin için. Değerli veliler, çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Bugün onlar için şenlik yapalım dedik. Her gün bir okuldayız. Bugün de burada Yunus Emre İlkokulu’ndayız. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Eğitim ve gençlik bizim çok önem verdiğimiz alanlar” dedi.