“Okul Buluşmaları” kapmasında İTO Kadınlar Çeşmesi Ortaokulu’na misafir olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydan’ı kaderine terk edilmişti. Binlerce insan umutsuzluk içerisindeydi. Ama bugün, Okmeydanı’na umut geldi. Bir yandan tapu veriyor, bir yandan da dönüşüm hazırlıklarını başlatıyoruz" dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” projesi çerçevesinde İTO Kadınlar Çeşmesi Ortaokulu’nda öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanan Başkan Demircan, onların istekleri doğrultusunda Vialand, hamburger, boğaz gezisi ve Kefken Kampı sözü verdi. Başkan Demircan, okul bahçesinde öğrencilerle kucaklaştıktan sonra velileri dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı.
“ESKİDEN OKMEYDANI KADERİNE TERK EDİLMİŞTİ”
Toplantıda veliler, okul ve çocuklarıyla ilgili isteklerini dile getirip, mahallelerindeki belediye çalışmalarından memnun olduklarını söylediler.
Okmeydanı’nda yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili sorulan soruya cevap veren Başkan Demircan, "Eskiden Okmeydanı kaderine terk edilmişti, kimse ilgilenmiyordu. Bugün Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla eli yüzü düzgün hale getirildi. Binlerce insan umutsuzluk içerisindeydi. Öyle bir adım attık ki herkesin umudunu geri getirdik. Bir yandan tapu veriyor, bir yandan da dönüşüm hazırlıklarını başlatıyoruz" dedi.
UMUTSUZLUĞU ORTADAN KALDIRDIK
Okmeydanı ve daha birçok semtte farklı alanlarda yapılan yeniliklerden bahseden Başkan Demircan, "Geleceğin Okmeydanı’nı insanların zihninde canlanmasını sağladık. Her alanda yenilik yapmak adına gayret ettik ve umutsuzluğu ortadan kaldırdık. Okmeydanı’nda artık geleceğe dair hayaller kurulabiliyor. Biz buradayız, belediye burada” şeklinde konuştu.
OKMEYDANI’NI İSTANBUL’UN EN GÜZEL YERİ
Hiçbir gücün Okmeydanı projesini engelleyemeyeceğini belirten Başkan Demircan, "Beni sizler seçtiniz ve en önemlisi bana oy verdiniz, şimdide benden hizmet bekliyorsunuz. Ben bunun için buradayım. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, Okmeydanı’nı İstanbul’un en güzel yeri yapmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik ve ediyoruz. Siz merak etmeyin, yeni Okmeydanı için önemli adımlar atıyoruz, çok az kaldı” dedi.