Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ‘Okul Buluşması’ projesi kapsamında Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğretmen, öğrenci ve velilerle buluşan Demircan, çocukların talepleri doğrultusunda aileleriyle birlikte boğaz turu, Vialand, Sinema ve Kefken Çevre ve Yaz Kampı’nda bir hafta tatil sözü verdi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her sene "Okul Buluşması” projesi kapsamında Beyoğlu’nda ki okulları iki sefer dolaşarak öğrenci ve veliler ile bir araya geliyor. Proje kapsamında Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Demircan, okul bahçesinde öğrenciler tarafından sevinç ve coşkuyla karşılandı. Önce öğrencilerle okul bahçesinde sohbet eden Başkan Demircan, kendisinden talepte bulunmak isteyen öğrencilere tek tek mikrofon vererek dinledi. İlginç taleplerde bulunan öğrenciler, boğaz turu başta olmak üzere, Vialan, Sinema ve Beyoğlu Belediyesi’nin Kandıra’daki Kefken Çevre ve Yaz Kampı’nda bir hafta aileleriyle birlikte tatil yapma sözü aldı.
Başkan Demircan, okul bahçesinde öğrencilerle kucaklaştıktan sonra, velilerle bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı. Toplantıda daha önce okul buluşmasında Şehit Öğretmen Neşe Alten İlk ve Ortaokulu’nu ziyareti sırasında Başkan Demircan’dan talep edilen basketbol sahası başta olmak üzere, çevre düzenlemesi, açık tribün, okulun iç ve dış boya badana işleri gibi çalışmalar değerlendirildi. Desteklerinden dolayı Başkan Demircan’a teşekkür eden veliler Belediye Başkanı olarak okullara sahip çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.