Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İhlas Marmara Evleri 1’inci Kısım Site Yönetimi’ni ve bölgedeki esnafları ziyaret etti. Siteye kazandırılacak hizmetler hakkında görüşülen toplantıda, site yönetimi ve belediyenin ortak bir girişimi ile ihtiyaçların hızla giderileceğinin altı çizildi. Site sakinlerinin öncelikli beklentisi olan Aile Sağlık Merkezi’nin çalışmalarının ise iki tarafın da katkıları ile en yakın zamanda ve en uygun yerde tamamlanacağı belirtildi.
Beylikdüzü İhlas Marmara Evleri 1’inci Kısım Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Gürsel Ovalı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibini site yönetim binasında ağırladı. Yapılan toplantıda site sakinlerinin beklentileri ve sitenin ihtiyaçları ele alındı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katıldığı görüşmede site içi düzenin geliştirilmesi ve sağlık hizmetleri hususunda belediye yönetimi olarak üzerlerine düşen sorumlulukların yerine getirileceğini söyledi.
İhlas Marmara Evleri 1’inci Kısım için en gerekli adımlardan birinin aile sağlığı merkezi olduğu ifade edilen toplantıda, Başkan İmamoğlu bu süreci site yönetimi ile birlikte yöneteceklerini belirterek, belediye olarak her zaman gereken katkı ve desteği sunmakta hazır olduklarının mesajını verdi. Bu oluşumun geciktirilemeyeceğinin altını çizen Başkan İmamoğlu, Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle işbirliği sürecinin site yönetimiyle beraber sağlanarak çözüleceğini vurguladı.
İmamoğlu, ayrıca sitede park ve bahçeler ile yol hususunu ilgilendiren konuları da detaylı görüşerek ekibi ile site içini gezdi. 1’inci Kısım Çarşı’da esnafla sohbet eden İmamoğlu, istek ve şikayetleri dinledi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda ekibine talimatlar verdi. Site içindeki halk eğitim evleri ve kursiyerleri de ziyaret eden İmamoğlu, eğitim ortamını değerlendirerek, halk eğitim evlerinin iyileştirilmesi ile ilgili çalışmalarda bulunduklarını belirtti.