Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dünya Sanat Günü dolayısıyla Beylikdüzülü sanatçılarla bir araya geldi. Buluşmada önemli mesajlar veren Başkan İmamoğlu, "Bir şehri değerli kılan sanat ve sanatçıdır. Sizler bizim en büyük zenginliğimizsiniz" dedi ve yakın zamanda Beylikdüzü’ne "sanat ve sanatçı sokağı" kazandırma hazırlığında olduklarını müjdeledi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dünya Sanat Günü’nde Beylikdüzülü sanatçılarla bir araya geldi. Tiyatronun duayeni Yılmaz Gruda, türkülerin kraliçesi Huri Sapan, en genç piyanist unvanına sahip Devlet Devrim Öztaş gibi sanat dünyasından birçok ismin konuk olduğu yemekte, sanatın ve sanatçının toplumdaki yerine dikkat çeken Başkan İmamoğlu, sanatsız bir şehrin daima eksik kalacağının altını çizdi.
"SANAT VE SANATÇIYA ÖZEL BİR SOKAK OLACAK"
Beylikdüzü’nün her noktasında sanatın hissedileceğini kaydeden İmamoğlu, "En gerekli harcama, sanata yapılan harcamadır. Bu noktada ilçemizde birçok kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirmeyi önemsiyoruz. Ayrıca ilçemize sanat ve sanatçı sokağı kazandırma düşüncemiz var. Sizler bu noktada bizim en büyük zenginliğimizsiniz" dedi. Konuşmasında, Beylikdüzülü sanatçılardan sanat adına beklentisinin çok olduğunu vurgulayan İmamoğlu, "Her gününüz sanat dolu olsun. Dünya Sanat Günü’nüz kutlu olsun" diye kaydetti.
Yemekte, Beylikdüzü Belediyesi Başkan yardımcıları Emel Turan, Mehmet Çakılcıoğlu, Başkan Danışmanı Erhan Bayladı ve meclis üyeleri de sanatçılarla tek tek selamlaşarak sohbet ettiler.