Balkan göçmenleriyle buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yaptıkları hizmetleri anlatarak, göçmen vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Gazi Osmanpaşa Parkında Balkan göçmenleri ile buluşarak çay sohbeti gerçekleştirdi. Gazi Osman Paşa Parkı’nda gerçekleşen sohbet programında Balkan göçmenleri kanaat önderlerine Esenyurt’ta gerçekleşen ve gerçekleşecek projeleri anlatan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “İlçemiz gün geçtikçe daha iyi seviyelere gidiyor” dedi.
Sözlerine devam eden Kadıoğlu, “Sizler ecdadımızdan kalan gerçek Osmanlı torunlarısınız. Bizler Osmanlı’dan kalan parçalarımıza yani vatan hasreti çeken sizlerin 13 yıldan bu yana dertlerinizle dertlenmeye çalışıyoruz. Oralarda yaşayan kardeşlerimizi sürekli ziyaret ederek eksiklerini ve sıkıntılarını gidermek için çaba göstermekteyiz” diye konuştu.
7 Haziran genel seçimlerine dikkat çeken Başkan Kadıoğlu, ülkede istikrarın ve kardeşliğin sürmesi için milletin huzuru ve rahatı için önemli bir seçim olduğunu vurguladı.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Gazi Osman Paşa Parkında Balkan göçmenleri kanaat önderleri ile istişare toplantısı sonunda sorun ve sıkıntılarını özel olarak dinlemeyi ihmal etmedi.