Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede yapımı tamamlanan Sekmen Taksi Durağı’nı şoförlerle birlikte hizmete açtı.
Kartal Belediyesi tarafından taksi şoförü ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda hazırlanan ve yaptırılan kullanışlı, görsel ve estetik bir görünüme sahip olan yeni taksi durakları ilçede yerleştirilmeye başlandı. Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapılan Sekmen Taksi Durağı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla düzenlenen törende hizmete açıldı.
Durağın açılışını gerçekleştiren Başkan Öz, taksi şoförleriyle sohbet ederek, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.
Mersin’de bir minibüs şoförü tarafından hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan olayına değinen Başkan Öz, yaptığı konuşmada, olayın ardından şoförlerin zor duruma düştüğünü söyledi.
Başkan Öz, "Şoför arkadaşlarımız hiç layık olmadıkları takdirde sıkıntıya girdi. O dönemde arkadaşlarla oturup konuştuğumuzda ‘Kendinizi sakın kaybetmeyin, tahriklere kapılmayın, hatta davranışlarınıza çok daha fazla dikkat edin’ dedim. Toplumdaki bir kişinin yaptığı o kötü imajı da yok etmeye çalışın" diyerek, şoförlere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmanın ardından Başkan Öz, durağın açılış kurdelesini keserek, durakta bir süre oturdu.