Beylikdüzü Belediyesi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleşecek genel seçimler için ilçedeki yaşlı ve engellileri seçim noktalarına taşıyacak. Vatandaşlar sıkıntısız oy kullanabilecek.
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelliler Bürosu, ilçede yaşayan engelli ve yaşlılara 7 Haziran Pazar yapılacak genel seçimlerde anlamlı bir hizmet verecek. Çağrı Merkezi’nden gelen talepler doğrultusunda yaşlı ve engelli bireyler refakatçileri ile birlikte seçim noktalarına götürecek belediye çalışanları, vatandaşların ulaşımında herhangi bir sıkıntı yaşamadan rahatlıkla oy kullanmalarına yardımcı olacak.
Özellikle Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Bakımevi’ndeki vatandaşların da ulaşımını üstlenen Beylikdüzü Belediyesi’ne Beylikdüzü Kent Konseyi de destek verecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, insanlara hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit hizmet verdiklerini, bu uygulamanın da demokratik yönetim anlayışının ve sosyal belediyecilik zihniyetinin doğru bir yansıması olduğunu belirtti.