Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yakuplu ve Kavaklı mahallelerinde geçişlerin rahat sağlanması için genişletilen yollarda, devam eden çalışmalar sonunda yolların en iyi standartlarda olması hedefleniyor.
Beylikdüzü’nde, hem vatandaşların geçişi hem de araç trafiğinin kolaylaşması için yollarda çalışma başladı. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda, Yakuplu mezarlığının bulunduğu Özal Caddesi ile Yakuplu Mahalle Meydanını birbirine bağlayan mezarlık duvarının yıkılması sonucu kapanan yolun açılma çalışmaları gerçekleşti. Geçmişte kullanılan yola nazaran daha kullanışlı bir hale gelen alanda mezarlık duvarını yenileme çalışmaları sürüyor.
Kavaklı Mahallesi Kocatepe Caddesinde, 20 metre genişliğinde, 350 metre uzunluğunda hizmete alınacak çift şeritli yol açma çalışması ekiplerce gerçekleştiriliyor. Vatandaşın yoğun olarak Perşembe günleri kullandığı, Yakuplu Mahallesi 152. Sokakta bulunan Perşembe pazarına bütünlük sağlayacak, vatandaşların geçişini kolaylaştıracak yol yenileme çalışması da hızla sürüyor.