Büyükçekmece Belediyesi’nin kadın istihdamına katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında istihdam edilen kadınlar, Büyükçekmece’nin farklı bir görünüm kazanmasında çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Büyükçekmece Belediyesi tarafından istihdam edilen kadınlar görevlerini titizlikle sürdürüyor. İlçenin farklı bir görünüme kavuşmasında da önemli bir rol oynayan kadınlar en kritik kararları kendileri alıyor. Belediyenin her kademesinde kadınların çalışabilmesinin önünü açan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kadınların işlerini daha bir titizlikle ve layıkıyla yaptıklarını belirtti.
BÜYÜKÇEKMECE’Yİ DAHA GÜZEL YAPMAK İSTEYEN KADINLAR İŞ BAŞINDA
Ortaya koyduğu pek çok öncü projeyle Büyükçekmece’yi Avrupa’da ve Türkiye’de farklı bir noktaya taşıyan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye hizmetlerinin en önemli ve en kritik birimlerini de kadınlara emanet etti. Büyükçekmece’ye hizmet noktasında önemli bir yer tutan kadınlar çiçek dikiminden, temizliğe, denetimden alınacak en kritik karara kadar hemen her konuda söz sahibi. Son günlerde sahillerde sürdürülen yaz mevsimine hazırlık çalışmalarında önemli görevler üstelenen kadınlar, Büyükçekmece’nin daha da güzelleşmesi için canla başla çalışıyorlar.
"KADINLARLA BİRLİKTE AVRUPA KENTİ YAPTIK"
Büyükçekmece’ye kadın elinin değmesinin ilçeyi daha da farklı bir yapıya kavuşturduğunun altını çizen Başkan Dr. Hasan Akgün, "Kadınlarımız bazen bizlerin göremediği ya da düşünemediği detayları yakalayarak çok daha titiz bir çalışma ortaya koyabiliyorlar. Belediyemiz müdürlerinin 12 tanesi kadın. Ayrıca Park Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü gibi belediyenin vitrini sayılan müdürlüklerde de çok sayıda kadın personelimiz çalışmaktadır. Kadınlar kendilerine verilen her görevi zamanında, titizlikle ve layıkıyla yerine getiriyorlar. Büyükçekmece’yi kadınlarımızla birlikte Avrupa kenti yaptık. Her projemizde, her hizmetimizde kadınlarımızın izi ve katkısı var. Bunun için tüm kadın çalışanlarımıza Büyükçekmece halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.