Eyüp Belediyesi’nin Yüksek Hızlı Tren’le Eyüp Sultan’dan Mevlana’ya düzenlediği Vuslat Yolculuğu’nun konukları bu kez Darüleceze sakinleri ve Eyüp Refhan Tümer Lisesi öğrencileri oldu.
Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen “Vuslat Yolculuğu” kapsamında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın tarafından sabahın erken saatlerinde Eyüp Belediyesi önünden uğurlanan Darülaceze sakinleri ve Refhan Tümer Lisesi öğrencileri, Yüksek Hızlı Tren’de konforlu bir şekilde Konya’ya yolculuk gerçekleştirdiler. Sabah kahvaltılarını Yüksek Hızlı Tren’de yapan konuklar, Konya’da Eyüp Belediyesi’nin ekibi ve uzman rehberler eşliğinde Şehitlik Müzesi, Mevlana Müzesi ve Şems-i Tebrizi Türbesi’ni gezdiler. Darülaceze sakinleri ve Refhan Tümer Lisesi öğrencileri öğle yemeğinde ise Konya’nın meşhur etli ekmeğini yediler. Eyüp Belediyesi’nin konukları yolculuğun sonuna doğru ise Akyokuş seyir alanından Konya’yı doyasıya seyrettiler.
GENÇ ÖĞRENCİNİN ŞARKILARIYLA COŞTULAR
Hızlı Tren ile Konya’ya düzenlenen Vuslat Yolculuğu’nu memnum bir şekilde tamamlayan konuklar, bu imkanı kendilerine sunduğu için Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür ettiler. İstanbul’a dönüş yolculuğu da bir o kadar keyifli geçti. Yüksek Hızlı Tren’de ikram edilen akşam yemeğinin ardından, yolculuğun genç konuklarından Refhan Tümer Lisesi 12 C sınıfı öğrencisi Enes Bayındır’ın söylediği birbirinden güzel şarkıları dinlediler.