5’inci İl Dernekler Birliği Futbol Turnuvası ödül töreni Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşti. Törende dernek başkanları, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş ve Vecdi Vatansever’den plaketlerini aldı.
Esenyurt’ta faaliyet gösteren il derneklerinin bu yıl 5’incisini düzenlediği İl Dernekler Birliği Futbol Turnuvası ödül töreni Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşti. Esenyurt İl Dernekler Birliği tarafından düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Vecdi Vatansever, Esenyurt İl Derler Birliği Başkanı Murat Baduralkan ve yönetimi, şampiyon olan Ardahan Kültür Evi sporcuları yanı sıra ikinci olan Sivas Derneği futbolcuları ve il dernek başkanları katıldı.
Sunumunu İl Dernekler Birliği Spor KomiteSİ Yöneticisi Zafer Aras’ın yaptığı programda, açılış konuşması yapan Esenyurt İl Dernekleri Başkanı Murat Baduralkan dereceye giren takımları ve şampiyon olan Ardahan Kültür evi futbolcularını tebrik etti.
Baduralkan, “Bu yıl 5’incisini gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvasında Esenyurt Belediyesinin ve Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun bizlere vermiş olduğu desteklerden ve katkılardan dolayı teşekkür ederim. Biz ayrıca yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına ve desteklerini esirgemeyen derneklerimize teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan tüm derneklerimizi, dereceye giren Ardahan Kültür Evi, Sivas ve Gümüşhane derneğini tebrik ediyorum” dedi.
Açılış konuşması ardından dernek başkanları, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş ve Vecdi Vatansever’den plaketlerini alırken, diğer dernek başkanlarına da plaketleri takdim edildi. Turnuvanın şampiyonu olan Ardahan Kültür Evi sporcuları adına Ardahan Kültür Evi yöneticileri ve Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi’ ödülü ve plaketini Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş takdim etti.
“BİRLİK VE BERABERLİK FOTOĞRAFI”
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş ise, “Bu akşam buradaki tablo çok anlamalı bir tablo ve birlik beraberliği sağlayan bir fotoğrafı görüyoruz. Yurdumuzun dört bir yanından derneklerin birliği var burada ve Esenyurt’ta bu en güzel şekilde sergileniyor. Bu tarz turnuvalarda bu birlik ve kardeşlik zeminlerine su taşıyor. Esenyurt’taki bu birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecek. Birinci olan Ardahan Kültür Evi Sporcularını tebrik ediyorum. Sivas Derneği ve Gümüşhane Derneği’nin verdiği emekten dolayı da teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.