Şişli Belediyesi tarafından organize edilen ’Uluslararası Şişli 23 Nisan Çocuk Festivali’nde, dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocukları bir araya gelerek, çocuk bayramı coşkusunu yaşatacak.
Şişli Belediyesi 23 Nisan’da uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Almanya, Macaristan, Gürcistan, Makedonya, Nepal, Bulgaristan’dan gelen çocuklar, Şişlili çocuklar ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Şişli’de coşkuyla ve birbirinden özel etkinliklerle kutlayacaklar.
MAÇKA SANAT PARKI’NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ
22 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan Uluslararası Şişli 23 Nisan Çocuk Festivali’nin ilk gününde çocuklar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün onlara armağan ettiği bu güzel ve anlamlı günde Maçka Sanat Parkı’nda doyasıya eğlenecekler.
Saat 12.00’de Maçka Sanat Parkı’nda başlayacak olan festival kapsamınca Almanya, Macaristan, Gürcistan, Makedonya, Nepal, Bulgaristan’dan gelen çocukların sergileyecekleri birbirinden güzel halk oyunları gösterileri ile unutulmayacak bir gün yaşanacak. Okuluma Dokunma Platformu, Çocuk Bedenime Dokunma Platformu, Şişli Kadın İnisiyatifi, Engelliler Platformu, Atölye Lokomotif gibi çeşitli sivil toplum kuruluşları ve atölyelerin stantlarının kurulacağı parkta çocuklar, kil, origami ve müzik atölyesinde hünerlerini sergileyecek, tahta bacak, pamuk şekerciler ve macuncular eşliğinde gün boyu eğlenecekler.