Küçükçekmece’de düzenlenen 3’üncü Mini Minikler Futbol Şöleni’ne efsane futbolcular Ayhan Akman, Orhan Ak Taner Alpak katıldı.
Küçükçekmece Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3’üncü Mini Minikler Futbol Şöleni’nin şampiyonları belli oldu. Minikler futbol şölenine efsane futbolcular Ayhan Akman, Orhan Ak Taner Alpak da katıldı.
Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği işbirliği ile gerçekleşen futbol şöleninin final maçlarına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere spor dünyasından ünlü isimler efsane futbolcular Ayhan Akman, Orhan Ak ve Taner Alpak katıldı.
“FUTBOLDA CENTİLMENLİĞİ YÜCELTMELİYİZ”
Minik futbolcuların 23 Nisan’ını kutlayan Temel Karadeniz, “Futbolda kazanmayı ön plana çıkardığımız kadar centilmenliği de yüceltmeliyiz. Tribünde çok sayıda hanımefendi gördüm, bu nedenle mutlu oldum. En yakın zamanda sizleri daha iyi bir tribüne kavuşturacağız. Spora gönül verenlere saygılarımı sunuyorum” dedi.
AYHAN AKMAN’IN OĞLU BABASININ YOLUNDA
İstanbul genelinde toplam 16 spor kulübünün 4 hafta boyunca finale kalabilmek için mücadele ettiği Futbol Şöleni’nin şampiyonu Galatasaray Alt Yapı oldu. Beşiktaş ve Galatasaray’da oynayan eski futbolcu Ayhan Akman’ın oğlu Hamza Akman da babasının yolunda olduğunu oynadığı futbolla gösterdi.
Müsabakalarda ayrıca, En Erken Gol, Gol Kralı ve En İyi Kaleci kategorilerinde dereceye giren miniklere de ödül verildi. Program sonunda ise, protokol üyeleri turnuvada başarı elde takımlara ve minik futbolculara madalya ve kupa verdi.