Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezi tarafından Gaziosmanpaşa’da yaşayan ve bir günlüğüne askere gidecek olan engelli gençler için eğlence düzenlendi. Asker olmanın gururunu yaşayan engelliler gönüllerince eğlendiler.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezi tarafından Gaziosmanpaşa’da yaşayan ve askere gidecek olan engelli gençler için eğlence günü düzenlendi. Gönüllerince eğlenen gençler çifte telli, damat oyunu oynayarak ve şarkılar söyleyerek gönüllerince eğlendi. Eğlenceye katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da asker adayı gençlere kına yaktı.
“MAKSADIMIZ ONLARIN BU COŞKUSUNU PAYLAŞMAK”
Engelli gençlerin askere gitmelerinin kendisini çok mutlu ettiğini ve duygulandırdığını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Engelli kardeşlerimizin aileleriyle, anneleriyle ve kardeşleriyle burada asker heyecanını bize yaşatmış olduklarından dolayı son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz özellikle aileleri ile birlikte onları eğlendirmek, onların mutluluklarını ve coşkusunu arttırmak maksadıyla buraya onları anne ve kardeşleri ile birlikte çağırdık. Maksadımız onların bu coşkusunu paylaşmak. Onları burada ödüllendirmek. Onlarla eğlenmek. Hem de iki gün sonra yaşayacağımız anneler gününde onların annelerine olan sevgilerini arttırmak. Çocuklarımıza, gençlerimize de bu heyecanlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Onlar bize bu mutluluğu tattırdığı için de son derece memnuniyetimi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.