Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen 24 derslik Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli dualar eşliğinde atıldı. Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede okul sayısının hızla arttırılacağını söyledi.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ‘Siz istediniz biz yapıyoruz’ sloganı ile eğitim alanında hizmetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu proje kapsamında Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli atıldı. Dualar eşliğinde ve kurban kesimiyle yapılan temel atma merasimine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen, Esenyurt İlçe Müftüsü Mehmet Müftüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“28 MAYIS’A KADAR 9 OKULUN DAHA TEMELİNİ ATACAĞIZ”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Ahmet Keleş Bey’in adına ve hayrına yapmış olduğumuz bu okulda bir sürü öğrenci eğitim görecek. Bu öğrenciler mühendis olacak, mimar olacak. Onların çocukları da bu okullarda okuyacak onlarda mühendis, mimar olacaklar. Bu ülkeye hayırlı bir hizmete şuanda Ahmet Keleş Bey vesile olmuş durumda. Tekrar makamı cennet olsun. Allah hayırlarını kabul etsin. Bugün bu protokollerden 9’uncu okulun temelini atıyoruz. İnşallah 28 Mayıs itibariyle 18’e tamamlamış olacağız. Yani bundan sonra Mayıs ayının bitimine kadar 9 okulun daha temelini atmış olacağız. Seçim sonrası ise başka alanlarda okul temellerini atıp 28 okula tamamlayacağız. Yeter ki niyetler iyi olsun rabbim yardım ediyor” diye konuştu.