Feshane’de bu yıl 9’uncusu düzenlenen Giresun Günleri Kültür Şöleni’ne katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Giresunluların büyük ilgisiyle karşılandı.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Feshane’de bu yıl 9’uncusu düzenlenen Giresun Günleri Kültür Şölenine katıldı. Başkan Demircan, Giresunluların büyük ilgisiyle karşılandı. Böyle organizasyonların önemine değinen Başkan Demircan, yoğun ilgi dolayısı ile Giresunlulara teşekkür ederek, “İstanbul’da yaşarken memleketlerimizin bu güzelliklerini burada hissetmek, yaşamak bize iyi geliyor” dedi.
Feshane Giresun günlerine katılan Ahmet Misbah Demircan, burada yoğun ilgiyle karşılandı. Demircan, ilçe ve dernek stantlarını tek tek ziyaret ederek Giresunlular ile bir araya geldi. Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan ile birlikte Giresun evini de ziyaret eden Demircan, burada yaptığı konuşmada, “Feshane uzunca bir zamandır bütün Anadolu’daki farklılıkların adresi oldu. Burada bulunan insanlarımız hemşehrilerini bu vesile ile gelip burada görüyorlar. Görüyorum ki Giresun’un bütün ilçeleri burada, bütün belediye başkanları burada, bütün yetkilileri halkı burada, yöresel yiyecekleri de burada. İstanbul’da yaşarken memleketlerimizin bu güzelliklerini burada hissetmek, görmek bize iyi geliyor ve bu işe aracılık eden hizmet eden kim varsa onları alkışlıyoruz, onlara teşekkür ediyoruz. Aslında yerel yöneticiler olarak bizlerin en asli görevi de vatandaşını bir arada tutmak, aralarındaki hukuku geliştirmek. Demek ki bu tür organizasyonlarda asli vazifelerimizden birisi oluyor” diye konuştu.
1-2-3 Mayıs tarihlerinde Eyüp Feshane’de Giresun Federasyonunun düzenlediği etkinlikte, Giresun’un yöresel lezzetlerinin yanı sıra, kültürel tanıtımları, folklor ve Karedeniz ve Giresun yörelerinin müziğinin tanınmış sanatçıları katılımcılarla buluşuyor.