Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede bulunan amatör spor kulübü sporcularına çalışmalarını eksiksiz sürdürmeleri adına malzeme desteği verdi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede hayata geçirilen proje kapsamında ilçede bulunan amatör spor kulübü sporcularına içerisinde çeşitli spor malzemelerinin bulunduğu çantalar, düzenlenen törenle teslim edildi. Mevlana Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve çok sayıda öğretmen ile çocuk katıldı.
BAŞKAN HASAN TAHSİN USTA’DAN SPORCULARA DESTEK SÖZÜ
Başarıya imza atan sporcularla gurur duyduklarını belirten Başkan Hasan Tahsin Usta, "Özellikle katıldığı müsabakalarda başarı getiren sporcularımıza, kulüp olarak takımlarımıza teşekkür ediyorum. Spor sadece bir şeyle uğraşmak başarı getirmek değildir bir çok anlamda olan faydasını burada saymayacağım. Ama en önemlilerinden bir tanesi, kendisini, ailesini, çevresini , yaşadığı ortamı ve ilçesini yüceltme çabası. Sporu sevmeniz ve sporla sebat etmeniz sporla ilgili yapacaklarımızı teşvik etmeniz anlamına gelir. Sizler heyecan duyduğunuz bu işi sevdiğiniz sürece, bizlerde size her konuda destek vermekten mutluluk duyarız" ifadelerini kullandı.